lördag 16 maj 2015

Oj då!

Hej på er!

Oj, då! Det gick visst några veckor igen. Mycket både hemma och på jobbet. Flyttlådorna kom för lite på en vecka sedan och allt fix med det tar tid om kvällar och veckoslut. Nu är det bara 4 dagar kvar att få allt ihop packat tills flyttlasset går så.
Dessutom är det massor på jobbet just nu, i synnerhet då jag ska vara ledig hela flyttveckan. Blev igår en väldigt lång arbetsdag för att få allt gjort så att jag med gott samvete kan vara ledig nästa vecka. Så om kvällarna har jag varit helt slut.

Har knappt ens orkat ta stickningen fram på kvällarna den senaste tiden.

Fick i onsdags nycklarna till vår ny-gamla lägenhet och fick en snabbtitt samma kväll. Skulle i torsdags fara med barnen dit och mäta och planera, men fick STOP av bygg-gubbarna som fortfarande håller på. Hoppeligen kommer vi in och titta på söndag kväll för att lite kunna planera på förhand.

Lite har jag och visa er iallafall:


Ett par härlig randiga sockor av Regia Stripemania Color - garn med strumpstickor nr. 3. Härligt garn, mjukt och skönt. Blir säkert i framtiden flera sockor av detta garn.

Ett par barnsockor av Nalle och Nalle Taika garn. Mudden flätstickad. Stickade med strumpstickor nr. 3

Hittade ett "gammalt" melerat ljusblått Nalle nystan i mina gömmor. För att få bättre synlighet på flätorna så valde ja ett enfärgat garn. Stickade dessutom fortsättning på en fläta på fot-delen. Flätan syns bättre på bilden nedan.


Roligt med nya mönster och något nytt att bita i. Blir i längden tråkigt att bara sticka vanliga bassockor, fast de går ju nog också. I synnerhet bra att ha som "ta med sig"-stickning. Allt som oftast har jag ett arbete på gång hemma. Vanligen lite mera krävande och sen en "ta med mig"-stickning som vanligen är helt vanliga sockor, som jag inte behöver koncentrera mig så mycket på utan de stickar jag av bara farten.

Håll tummarna så att vi kommer in i vår ny-gamla lägenhet imorgon, så kanske ni kan få en sneak peek därifrån imorgon. 

Ha det bra!

Kram Ia