tisdag 7 juli 2015

Nytt utseende på bloggen

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag? Själv har jag fixat och lagat här hemma och även hämtat hem unge herrn som varit som hjälpledare på ett skribaläger.

Fixade om bloggen lite igår. Vad tycks? Tyckte att den förra layouten kändes lite onödigt vintrig mitt i sommaren. Hoppas nu bara att värmen och sommarvädret skulle komma tillbaka. Trött på kallt, ruskigt och grått...

Skulle bara titta in och säga hej!

Ha det bra!

Kram Ia

måndag 6 juli 2015

Semester

Äntligen semester :). Det har varit ett långt och tungt år med nya arbetsuppgifter och en massa nytt att lära sig och komma in i. Roligt har det varit och jag trivs så bra med mitt jobb, men känner nog att semestern behövs. Nu skall jag bara njuta, fixa i hemmet, försöka vara ute så mycket som möjligt och så umgås med alla nära och kära. En semesterresa har vi också att se fram emot här inom kort.

Har haft jätte mycket att göra här hemma för att få lägenheten i skick. Tyvärr har jag inte fått felen i lägenheten fixade som jag listade redan för en månad sedan, men det är bara att leva med. Får se när det åtgärdas då det kom meddelande från hyresvärden att entreprenören inte klarat av att få allt gjort inom utsatt tid (läs konkurs) och att en ny entreprenör skall åtgärda felen så fort som möjligt. Just jo... om någon månad kanske med god tur.)

Har en "bula" i golvet i mitt rum (som garanterat inte fanns där få vi flyttade ut för ett år sedan), övre wc:n rinner, torkskåpet i köket installerat 180 grader fel, en låda i köket är trög, balkongen är halvfärdig och ner i källaren/tvättstugan är det onödigt att försöka in (inte färdigt). Klädstänger i mitt klädskåp väntar jag också på men det fixa jag tillfälligt själv med en lång rundstav som jag köpte från K-Rauta och så fick jag användning av min såg :).




Så är det ju sen inredningen förstås. Det tar tid och att få allt att hitta sina rätta ställen och att hitta de rätta möblerna. Hittade ett härligt gammalt skänk på loppis (Röda Korsets Kontti-tori). Blev helt förälskad i det och måste efter att ha sovit på saken en natt så beslöt jag mig att köpa det. Det beslutet ångrar jag inte. Skänket passar såå bra in hos oss.


Bara jag får allt på sina rätta platser så ska ni få se lite mera bilder från mitt vardagsrum iallafall.

Kvaliteten på dessa bilder är tyvärr inte så bra, de är alla tagna med min gamla Samsung. Men bättre än inga bilder alls.

Ha det gott!

Kram Ia